Tip Magnet Rezeki: TESTIMONIAL: ESP dan GLA untuk kulit cerah berseri

Tuesday, July 9, 2013

TESTIMONIAL: ESP dan GLA untuk kulit cerah berseri

Gandingan Mantop!!

GLA COMPLEX ni bukan shj baik utk peredarahan haid dan menstabilkan hormon badan wanita ttp juga anti inflamasi dan boleh merawat muka dr dalam. Kandungan BORAGE OIL dalam GLA ni boleh melembapkan muka dan merawat jerawat terutama yg ada jerawat batu, yg ada mslh muka kering dan kasar pun saya selalu suggest ambil GLA COMPLEX ni sbb diri sendiri dah rasa sbb dulu kulit mukaku mmg thp gaban kering. GLA COMPLEX ni pada asalnya pun bukan produk kurus tp kandungan omega 6 tu akan membantu kita membakar lemak dan menghadkan selera makan kita, mgkn ada yg menten bila makan ni dan mgkn ada yg alami sedikit penurunan bila mkn GLA ni, yg best ambil GLA ni sblm tidur supaya lemak2 dibakar. Plus GLA COMPLEX ni boleh turunkan kolestrol dan kencing manis.

ESP ni adalah protein dan makanan asas sel2 dalam badan kita adalah protein, bila ada makanan2 mcm ni jd sel2 baru lebih senang utk terbentuk dan akan singkirkan sel2 yg dah lama dan mati. Orang yg ada parut2 hitam samada di muka dan kaki ni biasanya sbb sel2 hitam tu xboleh nak singkirkan. ESP ni juga penting utk permulaan kita mkn apa jua supplemen sbbnya ia akan menyihatkan sel2 dalaman kita jd khasiat2 dan nutrien lebih mudah diserap dalam badan. Cuba kita bayangkan antara span yg dah lama ngn span yg baru yg mana lebih mudah nak serap air, sudah tentu yg baru kan samala mcm sel2 dalam badan kita

ESP ni pun boleh kurangkan selera makan kita sbb bila ambil ni kita akan berasa kenyang sbb GInya pendek (glukosa indeks) maknanya pelepasa glukosanya perlahan sbb tu kita akan rasa bertenaga dan kenyang dgn lebih lama.




Untuk keterangan lanjut dan tips-tips percuma meh hubungi saya..

Syakirah Kapli
Shaklee Independent Distributor : 956611
sms/whatsapp: 013-3353751
FB Page: Jom Sihat & Cantik Semulajadi

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard