Tip Magnet Rezeki: TESTIMONIAL: ESP memang terbaik untuk kulit

Tuesday, July 9, 2013

TESTIMONIAL: ESP memang terbaik untuk kulit


Haaa.. dah baca testimonial diatas?

Testimonial ni diambil (dengan izin) dari secret group pengguna tegar Shaklee. Ramai yang akan bagi feedback dan pengalaman masing-masing selepas ambil produk Shaklee.

Patutla ESP ni dikatakan produk paling HOT. Awal-awal dulu tertanya-tanya jugak, apa yang HOT sangat tu.. Hihi.. Bila dah cuba mm... baru tahu ke HOT an ESP nih.. Padan la, order je habis, order habis.. kadang-kadang naik risau takut kat HQ Shaklee pon out of stock. huhuhu..

Apa saya rasa lepas ambil ESP:

# ESP Sedap.. (Nasib baik limit 3 spoon je every day.. kalo tak seminggu dah abis)
# Kulit muka pon dah rasa lain...kurang berminyak, tiada jerawat.
# Lebih bertenaga walaupun tidur lewat
# Dulu, drive 1-2 jam dah rasa letih, sekarang tak lagi.. sampai rumah siap boleh main aci  ligan dengan anak. hehe

Kesimpulannya.. ESP memang best!!

Kalau nak cuba, meh hubungi saya:

Syakirah Kapli (id: 956611)
sms/whatsapp: 013 3353751
FB page: Jom Sihat & Cantik Semulajadi

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard