Tip Magnet Rezeki: Vitamin SHAKLEE: Cadangan Set Haji

Friday, August 16, 2013

Vitamin SHAKLEE: Cadangan Set Haji

Assalamualaikum wbt

Hari ni & esok Mama, ayah dan abang sulung pegi kursus perdana haji peringkat negeri kedah. Kira practical training la ni sebelum bertolak ke tanah Suci bulan depan. Saya dah mula check stok supplemen diorang untuk pastikan cukup utk 45 hari mama ayah & abang kat sana.

Tambahan pula Tabung Haji pun ada pesan supaya amik supplemen untuk kesihatan yg optimum ketika menunaikan ibadat haji nanti. InsyaAllah kita berusaha untuk mempersiapkan diri sepenuhnya untuk mendapatkan ibadat haji yg TERBAIKK.. Moga mereka dikurniakan haji yg MABRUR..

Disini saya nak cadangkan beberapa set vitamin yang sesuai untuk bakal2 haji.

Terdapat 3 jenis Set Haji yang ditawarkan mengikut bajet

1) Set Premium (Haji/Umrah)

- Set A (Vita Lea, Vit C , B Complex)
- Nutriferon
- Performance Drink
- Ostematrix
- Advance Joint Health Tablet

2- Set Advance (Haji/Umrah) Pesakit Diabetis/Darah Tinggi/Kolestrol

- Set A (Vita Lea, Vit C , B Complex)
- Performance Drink
- Ostematrix

3 - Set Basic A (Haji/Umrah)

- Set A (Vita Lea, Vit C , B Complex)
- Performance Drink
- Ostematrix

- Set Basic B (Haji/Umrah)

- Nutriferon
- Performance Drink
- Ostematrix

Harga spesel meletopss..

Fb: Syakirah Kapli
Sms/whatsapp: 013 3353751

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard