Tip Magnet Rezeki: October 2013

Sunday, October 20, 2013

Bisnes SHAKLEE secara PART TIME

Assalam..

Malam ni tak mau cerita tentang khasiat vitamin. Nak cerita bab berbisnes plok eh..

Saya bekerja. Dalam masa yg sama ingin berbisnes atas minat dan nak tambah pendapatan. Bukan tamak.. Cuma inginkan hidup yg lebih baik... Nak bantu lebih ramai orang.. Nak share kelebihan SHAKLEE dengan kawan2..

Acaner nak buat tu? Sambil kerja sambil bisnes? Tak ganggu waktu kerja ke?

Ok jawapannya... Mesti la ada strateginya.. Gunakan medium facebook sepenuhnya. Untuk makluman..(mesti dh ramai yg tau kan..huhu) page kat FB tu boleh buat scheduled post. So apa yg saya buat.. Di malam hari saya akan schedule siap2 post utk hari esok. Sekurang2nya setkan 3 post setiap hari. Kan senang tu.. Tak perlu ganggu waktu kerja pon.

P/s: Post kat blog pon boleh buat scheduled post jugak.

Bila ada order.. Saya akan ambil masa rehat atau time balik keja untuk pos barang. Yg nak COD di kawasan berdekatan pon sama.

Senang kan.. Semuanya tak mustahil..!!
Nak ke tak nak jer..

Nak jugak berbisnes macam saya?

Jommm... Join my team! Kami ada leader2 yg hebat!! Kelas percuma.. Online jer. Tak payah susah2 ke kelas bagai. Hehe

Syakirah Kapli
Ur Shaklee Indepedent Distributor
013 3353751

baca lagi
 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard