Tip Magnet Rezeki: Pencemaran alam - kenapa perlu supplemen

Monday, March 3, 2014

Pencemaran alam - kenapa perlu supplemen

Orang dulu2 tak amik supplemen OK jer..!

Iyeke??

Dulu2 org keja keras kuar peluh, sekarang kebanyakan kita keja duk dlm air cond..

Dulu makan ulam, skrg asyik makan fast food ja, makan pun kat kedai, jarang masak sendiri.

Dulu air bersih, sekarang byk dh tercemar..

Dulu udara segar, sekarang..tgk la dlm gmbar tu.. Hehe.. Ni kira kurang skit, time lori tu mendaki bukit mak aiii hitam kelam asapnya smpai sy x sempat snap pic sebab nak fokus kt jalan.. Hehe

Nampak tak kepentingan supplemen sebagai benteng pertahanan tubuh kita?? Setiap yg Allah ciptakan pasti ada sebab! Manusia diberi akal utk cari 'senjata' utk hadapi masalah2 ni..

Buat pilihan BIJAK!

Syakirah Kapli
SHAKLEE Independent Distributor
013 3353751

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard