Tip Magnet Rezeki: Suplemen Untuk Ibu Hamil

Thursday, November 13, 2014

Suplemen Untuk Ibu Hamil

Semenjak dua menjak ni ramai kawa-kawan update status hamil. Bulan agaknya. Heheh.. Jadi saya pun rasa terpanggil nak update tentang suplemen untuk ibu hamil ni. Semoga ramai bakal mendapat manfaatnya nanti.


Bila hamil ni, yang menjadi isu utama mestila pemakanan, apa yang boleh, apa yang tak boleh. Perlu amik suplemen apa yang sesuai untuk ibu hamil.

Untuk perkembangan sihat baby dan ibu, dah tentu kena ambil makanan yang berkhasiat. Apa makanan yang berkhasiat tu?


Mampu tak nak ikut piramid makanan ni setiap hari. Ada yang mampu tu alhamdulillah, anda memang ibu terbaik. Yang tak mampu ni biasanya ibu yang ada alahan, loya, pening, tak selera nak makan. Kalau makan pun muntah.

Ibu berkerjaya pun agak sukar sebenarnya nak pastikan dapat makanan yang thorrrbaik ni. Selalu makan kat luar, makan fast food. Walaupun dah pilih makanan berkhasiat seperti sayuran, kadangkala sayur tu dah kurang zat-zatnya akibat dimasak lama.

Disinila pentingnya suplemen untuk ibu-ibu hamil ni..

Set kehamilan shaklee terdiri daripada:

Vitalea
SR Vita-C
B Complex
ESP
Ostematrix
Omega Guard


Hubungi saya untuk dapatkan details set hamil shaklee ok.

Saya juga akan guide cara pemakanan yang betul jika anda dapatkan set hamil shaklee dari saya.

Fb: Syakirah Kapli
Whatsapp : 013-3353751


No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard