Tip Magnet Rezeki: Catatan Perjalanan : Ekspedisi Gunung Kinabalu 2010

Monday, September 21, 2015

Catatan Perjalanan : Ekspedisi Gunung Kinabalu 2010

Assalamualaikum semua. Pe kabar?

Tadi baca whatsapp group Ronggeng.Com (since 2009), Wani ada share satu gambar ni.


Waduh-waduh, rindu sangat saat ini. Saat berada di atas awan nan biru. hehe. Dengan cuaca sejuk yang menggigit tulang. (haih tak payah nak buat ayat puitis sangat)..

Bila tengok gambar ni, terus saya cari balik catatan perjalanan ke Kota Kinabalu pada tahun 2010. Nak baca? Saya godek balik blog peribadi yang lama. Dah bersawang pun. Hehe. Saya share link kat sini, siapa nak rasai pengalaman mendaki Gunung Kinabalu dan Water Rafting, cer baca sini.

Ada 5 episod semuanya. Mana tau boleh dijadikan panduan untuk sesiapa yang nak cuba pi mendaki Gunung Kinabalu nanti kan..

Kota Kinabalu (Siri 1 - KK, Kami Datang)
Kota Kinabalu (Siri 2 - XPDC Bermula!)
Kota Kinabalu (Siri 3 - Menuju Puncak!)
Kota Kinabalu (Siri 4 - Water Rafting)
Kota Kinabalu (Siri 5 - Last Day In KK)

Selamat membaca!


No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard