Tip Magnet Rezeki: Basic Set : Set Berpantang Shaklee Serta Fungsinya

Saturday, September 19, 2015

Basic Set : Set Berpantang Shaklee Serta Fungsinya

Assalamualaikum semua. Apa khabar, harap sihat-sihat semuanya. Moga tak terjejas kesihatan akibat jerebu yang sedang melanda Malaysia.

Ramai rakan-rakan saya tengah hamil. Jadi saya teringat nak share pasal SET BASIC BERPANTANG SHAKLEE. Orang hamil ni biasanya sibuk survey set berpantang paling best kan.

Ramai jugak stail tak suka nak makan banyak-banyak, nak yamg sempoi sempoi je katanya. Ok, kali ni saya kongsikan info set basic berpantang shaklee. Jemput baca.


VITALEA

* Multivitamin terbaik yang lengkap dengan vitamin dan mineral yang diperlukan tubuh
* Membantu ibu-ibu yang berpantang makan mendapat zat nutrisi sepenuhnya sepanjang tempoh berpantang
* Mengandungi zat besi yang penting untuk pembentukan sel darah merah bagi menggantikan kehilangan darah semasa bersalin
* Membantu mengekalkan zat besi di dalam susu ibu pada paras yang selamat (untuk keperluan bayi di bawah 6 bulan)
* Memberi stamina dan tenaga kepada ibu berpantang berjaga malam untuk menjaga bayi


B COMPLEX

* Kumpulan Vitamin B yang sangat penting dalam menjaga kesihatan saraf
* Memberi tenaga kepada ibu berpantang berjaga malam untuk menjaga bayi
* Membantu mengelakkan ibu dari tekanan / meroyan
* Meningkatkan tahap metabolisma ibu


VITAMIN C

* Bersifat “Sustained Release” iaitu 100mg Vitamin C dilepaskan setiap jam bagi memenuhi keperluan Vitamin C secara berterusan
* Membina antibodi tubuh ibu berpantang dan bayi melalui penyusuan susu ibu
* Membantu penyembuhan luka bersalin dengan cepat
* Meningkatkan penyerapan zat besi ke dalam tubuh


ZINC

* Sangat penting untuk membantu penyembuhan luka dalaman dan luaran
* Terdapat banyak kandungan zinc di dalam ikan haruan, antara petua orang-orang tua yang membantu penyembuhan luka bersalin
* Mengurangkan masalah rambut gugur.

Set basic berpantang shaklee
Ni la set berpantang basic Shaklee

 Kat bawah ni pulak ada review dari kawan saya yang gunakan set basic berpantang shaklee ni. Luka bersalin pun cepat sembuh katanya.

Set basic berpantang shaklee

Kalau korang pun jenis tak suka nak makan banyak-banyak atau rasa nak cuba je dulu, boleh la amik set basic berpantang ni.

Boleh hubungi saya kalau perlukan info lanjut ya.

Whatsapp : 013-3353751

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard