Tip Magnet Rezeki: Cara Hilangkan Eye Bag Dengan Enfussele Eye Treatment Shaklee

Monday, November 2, 2015

Cara Hilangkan Eye Bag Dengan Enfussele Eye Treatment Shaklee

Mesti ramai tak tahu yang Shaklee ada krim eye treatment. Betul tak? Selalu orang kenal Shaklee dengan rangkaian vitamin sahaja kan. Ok hari ni saya nak perkenalkan eye treatment Shaklee.

Siapa yang patut ambil Enfuselle Eye Treatment Shaklee ni?
Selalunya orang yang mementingkan kecantikan mata mesti pernah cuba pelbagai krim mata kan. Mata ni penting tau. Sebabnya mata adalah antara organ pertama kita tengok kalau jumpa seseorang kan. Ada ka yang borak ngan kawan tapi tengok kat telinga? hehe..

Lagi satu, korang tau tak? Kawasan sekeliling mata adalah kawasan yang berkulit sangat lembut dan kawasan paling awal akan terkesan dengan tanda penuaan. Cuba tilik mata ada tak nampak kesan garis-garis halus? Sebelum muncul kat tempat lain, garis halus akan muncul pada mata dulu.

eye treatment shaklee

Ada juga dikalangan kita yang kerja tak tentu masa, banyak mengadap komputer, tak cukup tidur. Kesannya mata akan jadi bengkak atau dipanggil 'eye bag', kelihatan seperti lebam di bawah mata, atau nampak seperti lingkaran gelap bawah mata. Kalau ada, anda mesti cuba Eye Treatment Shaklee.

eye treatment shaklee

Ujian Klinikal 

Tau tak kenapa anda perlu pilih Enfuselle Eye Treatment Shaklee, bukan jenama lain?
Jawapannya, eye treatment Shaklee telah terbukti bukan sahaja dari testimoni, tetapi telah terbukti berkesan secara klinikal. Hasil uji kaji secara klinikal, eye treatment shaklee;
  • 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
  • 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
  • 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
  • Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
  • Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
  • lembut di sekitar mata
  • Sempurna untuk bahagian leher dan bibir

Kelebihan Lain

  • Enfuselle Eye Treatment Shaklee adalah Paraben Free.
  • Hipoalergenik dan telah diuji oleh pakar oftalmologi serta selamat untuk pemakai kanta sentuh.
  • 100% Semulajadi


Cara Menggunakan Eye Treatment Shaklee

  • Anda hanya perlu menggunakan sedikit sahaja untuk sekali guna.
  • Jangan di sapu, sebaliknya tepuk-tepuk lembut menggunakan jari manis pada sekitar bawah mata.
  • Jangan terlalu dekat dengan mata, kerana krim mata mampu menyerap sehingga 1 inci di sekitarnya.

Sekiranya anda berminat nak dapatkan Enfussele Eye Treatment ni boleg hubungi saya ya..

FB: Syakirah Kapli
Whatsapp : 013-3353751

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard