Tip Magnet Rezeki: Law Of Attraction: Sembuh Dari Kanser Tanpa Rawatan

Thursday, January 21, 2016

Law Of Attraction: Sembuh Dari Kanser Tanpa Rawatan

Rahsia...

Semalam saya habiskan menonton filem The Secret, filem yang ceritakan secara detail tentang Law Of Attraction.

Sebenarnya baru ada kekuatan tonton sampai habis lepas join Intensif Minda Bawah Sedar last month.

Subhanallah. Hebat sebenarnya minda kita. Bagi saya  belajar kuasa minda adalah belajar mengenai keajaiban & kekuasaan Allah swt. InsyaAllah bakal menambah keimanan kita kepadaNya.

Harini nak cerita bagaimana seorang wanita ni sembuh dari kanser payudara dalam beberapa bulan tanpa rawatan.

Lepas di sahkan menghidap kanser, beliau selalu cakap dengan diri sendiri..

"Thanks for healing..thanks for healing..thanks for healing.."

Beliau juga selalu menonton drama/cerita-cerita yang lucu. Sentiasa ceria & bergelak ketawa.

Hasilnya.. Beliau sembuh.

Menurut penerangan dalam filem tu, badan kita mampu menyembuhkan diri sendiri. Dengan Izin Allah semestinya. Bila sakit, sebenarnya dah ada sistem imun yang akan bantu menyembuhkan.


Sel-sel badan kita juga bertukar baru setiap hari. Ada yang setiap bulan. Maknanya, setiap hari setiap bulan, kita adalah manusia yang baru. Sebab tu Islam menuntut kita menjadi LEBIH BAIK DARI SEMALAM.


Berbalik pada wanita tadi, dia menggunakan sistem badannya dengan baik, di selarikan dengan minda. Dengan berulang-ulang cakap "Thanks for healing.." Lama-lama dia yakin dia akan sembuh.


Bila YAKIN & PERCAYA, perkara yang kita fikirkan mustahil (sebelumnya) bakal terjadi dengan mudah.

Rujuk post kat atas sana bertajuk Kun Fayakun.

Beliau juga jauhi stress dengan bergelak ketawa. Jika asyik fikirkan penyakit, akan datang lebih banyak penyakit. Kita adalah apa yang kita fikirkan. Kita menarik apa yang kita fikirkan. (LOA)
.
.
Pengajaran Dari Kisah Ini:

1. Syukur sebelum dapat. Bagi kita yang muslim. Ucapkan..
"Alhamdulillah aku makin sembuh.. Alhamdulillah..."

2. Jauhi stress. Tenang. Zikir, baca Al-Quran, Solat.
Ceriakan hidup anda.. Senyum..
.
.
Guru hipnosis saya juga menceritakan rakan beliau sembuh dari kanser tahap 4 dengan aplikasi kuasa minda. Dengan izin Allah.
.
.
Jika post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan. Moga mereka juga mendapat manfaat yang sama.

telegram.me/kuasaminda

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard