Tip Magnet Rezeki: Omega & Mealshakes untuk sembelit

Thursday, February 18, 2016

Omega & Mealshakes untuk sembelit

"Dear, OMEGA n MEALSHAKE yang I bagi kat Mikael tu boleh bantu masalah sembelit sekali ke?

Coz I perasan sejak I bg dia 4 5 hari ni dia dah x meneran merah2 mata lagi dah. Kalau x sampai berair bijik mata dia nak melepaskan hajat tu. Suka laa I camni.

Poo poo dia pun molek je rupanya.. hahahahaa, thanks tau dear, nanti I nak order set untuk sakit lutut my mom pulak ya."

Seorang lagi consumer yang merasa sendiri makanan tambahan yang diambil untuk kesihatan si manja.

Tak kenal maka tak cinta kan.

Whatsapp 019.491.7769
untuk dapatkan Omega & Mealshake untuk si manja anda.


No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard