Tip Magnet Rezeki: Bisnes Online Itu Mudah . . . . ke?

Saturday, May 21, 2016

Bisnes Online Itu Mudah . . . . ke?

Bismillah.

Bisnes Online Itu Mudah . . . ke?

Dulu saya ingat bisnes online ni mudah ja.
Ada modal, ada produk, ada FB.
Pastu zasss promot sampai lebam. Hehe

Rupa-rupanya...

Banyak benda kena belajar beb.
Study tentang produk satu hal, pastu nak kena belajar marketing, copywriting, soft selling, cara close sale dan segala macam perkara lagi termasuk psikologi manusia! Hah.

Nak tulis ayat iklan kena guna pulak perkataan-perkataan yang ber ”IMPAK TINGGI" yang boleh mencuit hati dan emosi pelanggan untuk membeli.

Haa.. Hgpa ingat saja2 guna perkataan "impak tinggi" kat atas tu. Hehe

Pendek kata, dalam bisnes pun kalau kita taknak belajar, menjual sekadar ikut-ikutan, kita bakal ketinggalan jauh di belakang.

Kata guru saya, rezeki yang kita terima bakal bertambah seiring dengan ilmu yang kita ada. Dengan izinNya.

Upgrade ilmu.
Upgrade ilmu.
Upgrade ilmu.

Sebenarnya, saya tengah ulangkaji Ebook 10 Teknik Soft Selling Power Di Facebook. Cg Hajar share perkataan-perkataan berpengaruh yang boleh ditulis di headline iklan.



Patut la ramai otai2 bisnes gunakan perkataan-perkataan tu dalam iklan depa. Terbukti!

Anda mahu belajar?

Boleh dapatkan di bawah ni
10 Teknik Soft Selling Power Di Facebook

1 comment:

  1. Nak kata mudah tu tak la mudah. Tapi kira boleh la. Janji produk yang dijual tu membantu orang menyelesaikan masalah mereka. Yang keduanya pula ialah cara kita promote produk dan approach customers.

    ReplyDelete

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard