Tip Magnet Rezeki: Rezeki.. Hasil Usaha Kita kah???

Wednesday, May 4, 2016

Rezeki.. Hasil Usaha Kita kah???

Bismillah.
Assalamualaikum.

Harini saya belajar sesuatu, yang saya rasa WAJIB share. Mungkin berguna buat semua terutama peniaga2 online/offline.

Rasanya semua setuju sebelum dapat sesuatu kita kena USAHA kan.

Cuma kita kena ingat, kita dapat sesuatu rezeki tu bukanlah hasil usaha kita pun. Tapi rezeki tu dari Allah. Usaha tunggang terbalik pun, jika tak diizinkanNya, tak dapat jugak.

Contoh:

Kita usaha di jalan A. 50 orang prospek kita approach, satu pun tak close sale. Jangan sedih, yakin dengan Allah.

Tetiba DIA datangkan rezeki customer dari jalan B yang kita langsung tak perlu approach apa pun, tetiba minta nombor akaun.

Allah nak bagitau kita, hasil tu bukan atas usaha kita, tapi atas izin dan kehendakNya.

Haaa. Gitu la kesahnya..

Dapat sesuatu?
.
.
.

Dapatkan Ebook Formula Tarik Rezeki di sini.
111 Formula Tarik Rezeki

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard