Tip Magnet Rezeki: Cerita Kelas Tuisyen FTR

Thursday, May 4, 2017

Cerita Kelas Tuisyen FTR

Assalamualaikum. Selamat petang. Mudah-mudahan semua sahabat pembaca blog berada dalam rahmat dan kasih sayangNya.

Harini nak cerita sikit pasal Kelas Tuisyen FTR, khas kepada pelanggan FTR. Kelas Tuisyen ni lebih kepada guide untuk step seterusnya selepas baca buku FTR.

Idak la terkapai-kapai kelemasan tak tahu nak buat apa dan nak start dari mana, lepas baca FTR. Kan ada 111 Formula Tarik Rezeki dalam tu. Bukunya dah tebal persis ensiklopedia. Digalakkan untuk baca berulangkali. Setiap kali baca pasti akan ada ilmu baru yang dipelajari.


Puan Nora Yusof sediakan Kelas Tuisyen FTR khas untuk guide satu persatu step yang perlu dibuat. Setakat ni dah ada 3 task / homework yang diberikan secara berperingkat, berupa amalan tarik rezeki. 

Jangan terkejut! Amalan tu nampak simple, namun jika dilakukan berterusan, akan nampak impaknya. 

Contohnya..



Jika sahabat nak tengok banyak lagi review tentang kelas ni, boleh tengok sini - Review Kelas Tuisyen FTR.

Sepanjang kewujudan Kelas Tuisyen FTR tu, subhanallah banyak cerita dan perkongsian yang memberi kesan mendalam dan penuh inspirasi yang diceritakan oleh ahli group.

Saya tertarik dengan satu perkongsian seorang sahabat ni yang saya baca pagi tadi. Namanya saya rahsiakanlah ya..

Katanya..


Macam mana, best kan. Saya sendiri pun lepas amalkan task 1 dan 2 memang dapat rasakan perubahan tu.

Kehidupan rasa lebih smooth, rasa macam ada banyak masa dan sentiasa ingin gunakan masa dengan sesuatu yang bermanfaat.

Task ke-2 tu dulu perkara paling berat ya ampun saya nak buat walaupun dah banyak kali di ajar oleh mentor2 sebelum ni. Bila masuk Kelas Tuisyen FTR ni gelabah jugak sebab kena report kan.. Jadinya buat jugak la. Hasilnya sekarang kalau tak buat rasa macam tak lengkap pulak. Hehe.

Menariknya, ada perkara yang saya tulis dalam task kedua tu mula menampakkan hasil tanpa saya fokus sangat pada perkara tu. Ia seolah terjadi sendiri, pastinya Allah yang aturkan segalanya. Subhanallah.

Oh ya.. Kelas Tuisyen FTR ni adalah salah satu bonus dalam pakej Diamond Eksklusif FTR. Kalau sahabat nak tau lebih lanjut klik sini - 111 Formula Tarik Rezeki.


Jika ada pertanyaan boleh whatsapp:
019-491 7769



No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard