Tip Magnet Rezeki: June 2017

Thursday, June 29, 2017

Panduan Jana Komisen 5 Angka Dengan Bisnes Affiliate

Assalamualaikum semua.. 
Masih dalam mood raya ke macam mana? Hehe

Hari ni rasa rajin banyak, so saya nak buat review sikit tentang produk affiliate yang baru saya beli ni >> Kejayaan Affiliate.

Produk ini mengajar bagaimana nak jana pendapatan online dengan hanya
promosi produk orang lain dibayar komisen sebanyak 50% jika jualan berjaya terhasil.

Sejujurnya, produk affiliate ini berlambak di internet ada juga yang percuma. Tetapi saya beli panduan ini disebabkan saya nak tahu teknik promosi beliau bagaimana beliau strategi beliau menjana RM36,380.


Ini apa yang saya pelajari dari panduan beliau..

Beliau kongsi strategi OLD STYLE LEGEND yang terbukti berkesan.

Beliau kongsikan apa yang perlu dilakukan sebelum nak promosi.

Beliau kongsikan cara update status menjual cara santai tetapi berkesan.

Banyak lagi,

Yang bestnya jadi pembeli produk ini dapat update percuma.

Baru-baru ni beliau ada hasilkan teknik promosi produk affiliate menggunakan pengiklanan berbayar fbads. Step by step tu dia ajar menerusi video.

Ia percuma untuk semua pembeli. Bagi saya pelaburan saya dapatkan produk ini terlebih berbaloi.

Sementara harganya masih dalam kategori murah gilers, dapatkan panduan anda sekarang di sini >> Kejayaan Affiliate.


INI MOTIVASI YANG SAYA INGAT DARI BELIAU

“Bila Buat Sesuatu Buat Sampai Dapat Hasil”

Psst.. Saya pun sedang berjinak-jinak secara serius dalam bisnes Affiliate ni. Saya sangat sarankan bisnes affiliate untuk sesiapa yang nak buat bisnes yang mudah, tanpa modal, tanpa produk sendiri.



Syukur alhamdulillah. Bulan ni dapat top 10 affiliater untuk produk Formula Tarik Rezeki (FTR).


Produk FTR ni, jika anda beli, automatik layak jadi agen secara percuma tau. Pastu boleh la guna segala skill dari Kejayaan Affiliate untuk mula serius mempromosi. 

(Update: Pendaftaran percuma untuk affiliate FTR dah ditutup pada 15 Julai 2017. Hubungi saya untuk info pendaftaran berbayar)

Oh ya.. Jika anda dapatkan FTR melalui saya, insyaAllah saya cuba guide ya macam mana nak buat. Saya pun masih belajar lagi, takpe kita belajar sama2 nanti.

Jangan lupa whatsapp saya ya.
019-491 7769
(Syakirah)


baca lagi

Sunday, June 11, 2017

"Saya nak sangat-sangat berubah kerana Allah"

Catatan 10.6.2017

Semalam saya tak boleh tidur.

Kisahnya, ada sorang sis ni pm saya di facebook.

"Salam. Saya nak beli FTR.."

Saya pun tanya, nak sekarang ke, saya nak beri detail bayaran la. Sebab sebelum ni dah ber pm2 ngan dia, masa tu dia belum decide nak beli lagi.

Dia cakap ya, saya pun beri lah nombor akaun dan tunggu dia bank in. Kalo boleh nak setel terus sebelum tido. Masa tu dah dekat pukul 12 malam.

Dia mesej lagi.. Katanya..

--
Rasa berdebar2 sgt nk beli buku ni...
Tak pernah berdebar2 mcm ni...ketar lutut2
Nk taip pun terketar2
Blom beli dh ngis...rasa sebak sgt2
--

Sampaikan anak dia pelik & tanya, kenapa menangis. Huhu.

Akhirnya.. Dia tak dapat nak transfer duit tu melalui m2u, sebab dah jam 12 malam.

Allahu.. Aura debaran dia tu sampai kat saya. Tapi saya pura2 tenang je. Steady.. kata omputeh. :D

Saya minta dia tenang. Zikir banyak-banyak. Esok la transfer duit tu, jangan sampai tak boleh tidur pulak malam ni.

Tapi kan.. Rupa-rupanya, saya yang tak boleh tidur fikir pasal dia. Haha..

Saya terharu, gembira bercampur baur. Dia cakap, dia betul2 nak berubah jadi baik kerana Allah. Sebak pun ada time ni, saya pun banyak lagi yang perlu diperbetulkan.

Sebenarnya kat luar sana ramai lagi macam ni, hati memendam rindu nak berada dalam dakapan kasih sayang Allah. Nak kembali pada Allah.

Namun kita terlalu sibuk, mana nak cari duit, nak makan, nak bayar hutang, stress pulak harga barang naik. Stress kat tempat kerja lagi.

Bantu kami Ya Allah..

Saya kongsikan screenshot perbualan dengan sis ni.



Selepas beberapa hari saya masih terfikir-fikir pasal sis ni. Pasti ada sesuatu yang besarr Allah nak beri kat dia.

Subhanallah.


-----
Nak dapatkan FTR (Formula Tarik Rezeki)
Klik sini - Order FTR -

Atau whatsapp 019-491 7769 (Syakirah)
-----
baca lagi

Sunday, June 4, 2017

Hargai Ilmu - Tarik Rezeki Melimpah

Bismillah
.
Kisah dapat rm6000++ selepas beli buku FTR tak sampai sebulan. 😊😊

Kisah ini diceritakan sendiri oleh Puan Nora Yusof, penulis buku FTR - Formula Tarik Rezeki.
.
.
Ada seorang pembaca. Dia diserabutkan hutang. Hidup tak pernah tenang. Di luar orang nampak memang dia berduit. Sebab postnya beratus orang like. Post-postnya ramai follower. Tapi tak sangka hidupnya dipenuhi hutang. Yelah kisah di fesbuk mana ada nak cerita kesesakan kepayahan. Cerita yang indah-indah je.
.
.
Pada suatu hari. Beliau mesej saya. Nak buku ftr. Okey saya cakap. Baiklah. Waktu dia nak buku ni, dia tak cakap lagi masalah dia pada saya. Saya pun tak pernah terfikir kenapa dia nak buku ni sebab kalau tengok dari segi follower, pemakaian dan sebagainya boleh kaya dia tak perlukan buku ni pun sebab ilmu dia yang dia share pun dah cukup sebenarnya.
.
.
Saya malas nak fikir, jadi pos jelah. Ikut suka dialah, dia beli dia nak buat apa dengan buku tu pun. Satu je ayat saya, kalau beli buku sebab nak selesaikan masalah hidup. Anda akan dapat yang tu lah.


Kalau beli buku sebab nak kondem ilmu apa ada dalam tu, anda takkan dapat apa yang dicari. Ilmu walau satu ayat dalam buku tu, kita pernah baca atau tak, kita dah biasa dengar atau tak tunjukkan rasa 'hormat' pada ilmu tu dengan setinggi-tinggi iman.

Macam kita rasa kita dapat hadiah gitu. Anggap ilmu tu kita nak hadam lagi dengan penuh rasa cermat dan teliti tanpa mengira siapa yang tulisnya.
.
.
Itu je pesan saya.
.
Selang beberapa hari, dia tamat baca. Dia dapat sesuatu. Dan perlahan-lahan dibongkarkan kisah hidupnya satu persatu pada saya. Saya pun tak jangka rupanya dia dalam kesempitan. Kalau anda tengok pun memang takkan jangka langsung.
.
.
Okey kemudian, saya cakap takpalah. Sekarang cuba ikut saranan ftr terutamanya tulisan saya yang bahagian pelengkap rezeki dan bab hutang. Fahami betul-betul.
.
.
Dalam masa 4 hari, dia dapat balik duit dia rm1000++ lebih tanpa modal dengan jualan satu produk. Dia rasa seronok. Kemudian, dia baca lagi ftr, dia luahkan rasa seronok dengan ketenangan hati yang dia dapat. Tak macam sebelum ni. Dia terus jual produk sampai 28 hari lamanya. Dalam masa 28 hari tu. Macam-macam perkara ajaib jadi kat dia, hutang dia yang bertahun tak selesai, selesai dalam masa sebulan.
.
.
Saya tanya, apa dia buat? Jawapan dia?
.
.
Hargai ilmu. Seperti anda hargai berharganya duit dan emas.
.
.
Itu je jawapan dia.


.
.
Dia dah faham. Saya Alhamdullillah. Tanda orang sombong dengan ilmu.
.
'Alah yang ni aku dah tau dah.'
'Yang ni aku dah baca dah'
'Ini je yang nak dicakap'
.
.
Ada je perkara atau seumpama ayat diatas ni terdetik dalam hati. Maka nahaslah kita. Itu pesannya.
.
.
Dan dengan gembiranya dia beritahu sales dia melebihi rm6000++ dan dia sekarang sibuk nak pilih pakej nak pergi bercuti reward diri.
.
.
Saya. : erk... Alhamdullillah.
.
.
Tahniah dan syukur pada Allah. 😊😊

-----

Subhanallah. Ini bukanlah perkara pelik yang berlaku pada pembaca FTR. Malah ramai lagi yang dah lalui pengalaman ajaib macam ni. Antaranya..

Klik untuk view lebih besar


Klik untuk view lebih besar

Nak juga rasa macam ni? Dapatkan naskah anda sekarang 
di sini >> Formula Tarik Rezeki <<

ATAU..

Whatsapp saya, Syakirah di sini - 
019-491 7769

InsyaAllah saya bantu anda dapatkan FTR ya


baca lagi

Friday, June 2, 2017

Doa Mohon Rezeki (Dari Al-Quran)

Assalamualaikum semua.

Hari ni nak share 2 Doa Mohon Rezeki yang kita boleh amalkan ya. Doa-doa ni dipetik dari Al-Quran.

1. Doa yang dibaca oleh Nabi Isa A.S ketika memohon rezeki pada Allah SWT.

Saya dapat doa mohon rezeki ni semasa dengar audio Rahasia Magnet Rezeki dari Ust Nasrullah.

Ustaz sarankan kepada sesiapa yang ada masalah atau isu tentang rezeki, cuba amalkan doa Nabi Isa ketika memohon rezeki dari Allah (Surah Al-Maidah:114).


Baca dan hayati maknanya. Sesungguhnya Allah sebaik-baik Pemberi Rezeki.

Kata Ustaz, walaupun Nabi Isa A.S tahu rezekinya dijamin Allah, namun masih berdoa pada Allah memohon rezeki.

Sesungguhnya berdoa adalah adab seorang hamba terhadap Tuhannya. Subhanallah.

- - - - -

2. Doa mohon rezeki yang kedua saya nak share hari ni adalah dari Surah Az-Zaariyat ayat 58.

Dalam satu kuliahnya, Ust Dr Khalid Basalamah menceritakan kisah seorang lelaki bertemu seorang yang a'lim dan minta doa supaya di mudahkan rezeki.

Syeikh yang a'lim itu hanya teringat suatu doa yang di petik dari ayat 58 Surah Az-Zaariyat.

Tidak lama kemudian, lelaki tadi datang lagi dan mengucapkan terima kasih. Hidupnya berubah menjadi lebih baik dengan rezeki melimpah ruah datang padaNya setelah dia amalkan doa itu dengan penuh yakin pada Allah.


Doa yang boleh dibaca:

"Ya Razzaqu ZulQuwwatil Matin.. Urzuqni"

Ya Allah, yang Memberi Rezeki, Yang mempunyai kekuasaan, lagi Maha Kuat Kukuh kekuasaanNya.. Berilah aku rezeki.

Pendek saja doanya. Duduk saja-saja pun boleh amalkan ya.

Yang penting Yakin, Yakin dan YAKIN lagi.

Mudah-mudahan dengan berkat doa dari Al-Quran diiringi KEYAKINAN TOTAL pada Yang Memberi Rezeki, rezeki kita melimpah ruah dan tidak putus-putus. Aamin..

Jangan lupa amalkan ya sahabat.

Oh ya.. Jika ada sahabat yang rasa ada masalah rezeki, hutang kian menggunung, hidup rasa sempit, saya berrani rekemen 1 buku ni.

Boleh baca tentang buku tu di >> sini << ya.



baca lagi
 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard