Tip Magnet Rezeki: Tentang FTR

Saturday, August 5, 2017

Tentang FTR

Boleh terangkan tentang FTR?


FB_IMG_1491734477179.jpg

Boleh..

FTR ni Formula Tarik Rezeki, dijual secara pakej. Dalam pakej tu ada ...

+ Buku FTR Premium
+ 5 Modul Ebook
+ Kelas Online Telegram + Channel FTR
+ Support group FB
+ Workbook / jurnal impian untuk kita konsisten amalkan formula tarik rezeki.

+ Free Gift bestt

Bonus tambahan dari saya - group ulangkaji FTR di whatsapp.

IMG_20170914_104354

* * * * * * * * * *
Apa Yang Dipelajari Dalam FTR?

FTR ada 5 modul kesemuanya ...

1. Mengapa Rezeki Semakin Sempit, Semakin Bocor.
2. Teknik Menarik Rezeki Yang Berkesan.
3. Tips Rezeki Pantas, Bersih Kolam Jiwa
4. Bonus Rezeki
5. Pelengkap Rezeki

* * * * * * * * * *
Secara ringkasnya, InsyaAllah FTR boleh bantu kita..

- Faham konsep sebenar rezeki

- Kenal Yang Maha Memberi Rezeki, jadi mudah nak tarik rezeki datang pada kita.

- Tambah keyakinan pada Allah yang menguruskan kehidupan kita. Bila yakin tiada lagi rasa gusar dalam hidup walau apa pun bentuk ujian yang datang.

- Cara mudah selesaikan hutang

- Punca-punca rezeki sempit yang mungkin kita tak sedar.

* * * * * * * * * *

Ini antara review pembaca FTR ...






* * * * * * * * * *

Kelas Online tu macam mana?

Selain ilmu dalam buku, kita ada task dalam Kelas Online Telegram. Kena usahakan buat task tu setiap hari. Kira kelas tu bantu kita istiqamah dengan amalan jemput rezeki ni.

Idak la buku tu tersimpan je lepas baca.. Hihi. (Saya la ni selalu jadi camni.) 😄

Lagi satu, untuk kita sentiasa dalam energi yang positif bersama rakan-rakan lain yang punya misi yang sama iaitu hidup tenang bahagia menjemput rezeki melimpah ruah dan berkah dengan redha Allah.

InsyaAllah takde rasa down, give up dll. 😊

Ilmu dalam ebook dan bimbingan di Kelas Tuisyen FTR di telegram banyak membantu dalam membuat turning point ke arah yang lebih baik. InsyaAllah.

Lihat apa kata sis ni..


* * * * * * * * * *

Ok.. Dah tak sabar nak miliki FTR.
Berapa harganya?

Pn Nora Yusof (Penulis FTR) tengah bagi diskaun 40% sekarang ni. Harga Asal RM520.90

Selepas diskaun RM199.00 sahaja sekarang.Tu yg ramai sangat duk grab. 

6 in 1 tu.

Rugi tak grab sekarang sebab harga promosi ini akan tamat bila-bila masa saja😊  
.
Paling best.. 
Anda beruntung sebab pembelian FTR ada Jaminan Wang Dikembalikan tanpa banyak soal dalam 2 minggu! Jika ia tidak memenuhi citarasa anda selepas diamalkan. Hehe..

* * * * * * * * * *

Ok.. Macam mana order ni Syakirah?


Macam ni.. Saya boleh bantu tuan / puan buat tempahan di website.

Caranya ...

1. Transfer Rm199 ke mana-mana akaun bawah ni..

Screenshot_2017-09-09-13-40-12


2. Whatsapp saya di >> www.wasap.my/60194917769/DahBayarFTR (klik)

Sertakan bersama resit dan details lengkap

🍀 NAMA :
🍀 EMEL:
🍀 ALAMAT :
🍀 NO-FON :
🍀 NAMA PEMILIK AKAUN :

Sila sertakan nama pemegang akaun bank sekiranya pembayaran / transfer tidak dilakukan atas akaun sendiri.

3. Saya uruskan tempahan anda segera dan anda akan terima emel pengesahan. Ebook dan link kelas pun saya berikan segera.

4. Buku akan diterima dalam masa 3 hari bekerja. Anda akan terima tracking number melalui sms. :)

IMG_20170830_104603

Mudah je kan.. ;)

ATAU

Jika nak uruskan tempahan anda sendiri, boleh terus buat tempahan melalui link di bawah.

>> Tempah Sekarang !! <<

* scroll sampai jumpa butang "Tempah Sekarang"*

Dan ikut arahan yang diberikan. Jika ada masalah boleh hubungi saya melalui whatsapp 019-491 7769.


- -
By : Syakirah Kapli (Skuad Elit FTR)


Jap jap korang..

Ada yang nak Nota & Tip Rezeki Percuma?
Isikan Nama dan Emel di bawah ya.. 

Name:
Email:

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © Owner's Blog | All Rights Reserved | Design By Adam Faiz Back to Top|Dashboard